Lån trods RKI

Sammenlign og vælg billigt lån

Sammenlign og vælg

Lån 1.000 - 400.000 kr.

Hurtig udbetaling

Lån trods RKI

Optag et lån trods RKI. Når du er på jagt efter et forbrugslån, hvor RKI ingen hindring er, skal du sætte god tid af til at undersøge de individuelle låneudbydere nærmere. Det er nemlig de færreste hverken banker eller finansieringsselskaber, der tilbyder lån, når man er registreret i RKI som dårlig betaler.

Helt generelt står det i betingelser på mange lån, at der er krav om, at du som låntager ikke er registreret i RKI. Der kan dog være mange forskellige årsager til, at danskere havner i RKI. De færreste har gjort det med vilje, og det ved låneudbyderne også godt. Derfor er der enkelte udbydere, der tilbyder forbrugslån, hvor RKI ingen hindring er.

Forbrugslån RKI ingen hindring eller ej?

Når du ansøger om lån, stiller alle lånudbyderne forskellige krav til dig som ansøger. Det er krav som f.eks. alder, indkomst, bopæl, statsborgerskab og at du ikke er registreret i RKI, som er et register over dårligere betaler.
Er du registreret for en gæld hos RKI, kan det være op ad bakke at få godkendt din lånansøgning de fleste steder. Særligt online vil du automatisk blive sorteret fra, da du ikke opfylder standardkravene for kreditvurdering. Det foregår på den måde, at dit CPR-nummer er registreret i RKI. Når du så opgiver dit CPR-nummer i en låneansøgning, kobles det automatisk sammen med en liste fra RKI, og lånudbyderne kan se, at du har ubetalt gæld.
Lånudbyderne har nemlig et samarbejde med RKI, men der findes også andre registrer over dårlige betalere, så de fælles kan undgå folk, som ikke har tænkt sig at betale pengene tilbage.

Forbrugslån RKI inden hindring: det kan godt lade sig gøre!

De få udbydere, der er villige til at løbe en større risiko og låne til RKI registrerede, synliggøre dette på deres hjemmeside. Er du uheldigvis registreret i RKI, kan du blandt andet søge på formuleringen ”RKI ingen hindring.”
Er du registreret i RKI på baggrund af en uheldig situation så som at blive ramt af en tvangsauktion, vil det typisk være en fordel at tage direkte kontakt til låneudbydere i stedet for at udfylde online formularer, hvor du bliver afvist automatisk.