Hurtig lån

Sammenlign og vælg billigt lån

Sammenlign og vælg

Lån 1.000 - 400.000 kr.

Hurtig udbetaling

Hurtig lån

De hurtige kviklån, SMS-lån, lyn-lån eller mikrolån er ofte dyrere end andre forbrugslån eller mere traditionelle lån, hvis du ikke betaler dem tilbage inden for typisk 30 dage. Og selvom de har en lav rente, når du optager dem, er det værd at stoppe op og overveje, om du akut har brug for pengene, eller om du bør spare op i stedet.

Hvad er hurtige kviklån?

De hurtige kviklån er forbrugslån på et mindre beløb, som du låner af et finansieringsselskab. Typisk gælder denne betegnelse for lån under 7.000 kr. Pengene kan du ansøge om via mobilen eller på nettet. Det kræver ofte bare, at du sender en låneansøgning afsted valideret med dit NemID, og så får du typisk svar inden for et par minutter eller en time, om du er godkendt til lånet eller ej. Efter 48 timer skal du ifølge loven acceptere, om du fortsat ønsker lånet. Når du har gjort dette, vil du ofte få udbetalt penge samme dage eller morgenen efter. Hele processen er super hurtig og nem, deraf navnet hurtige kviklån.
En af årsagerne til at de hurtige kviklån er så hurtige er, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet.
Finansieringsselskaber er klar over, at lånet går til forbrug, hvilket gør det svært at tage sikkerhed i og de kræver ikke, at du har bil eller fast ejendom, de kan tage pant i. Desuden er det ikke et krav, at finansieringsselskaber ved, hvad du bruger pengene på.
Det hurtige kviklån skal bare være tilbagebetalt inden for kort tid som typisk er 2-6 uger. Den længste løbetid du kan få på et hurtigt kviklån er 3 måneder.

Kan alle få hurtige kviklån?

Det korte svar er nej. Langt de fleste kan få et kviklån, hvis de opfylder låneudbydernes krav. Det betyder blandt andet, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registreret som dårlig betaler, at du opfylder et alderskrav på minimum 18, 20, 23 eller 25 år, at du ikke har en høj nok indkomst, eller at du har eksisterende gældsforpligtelser, der gør dig for risikabel at låne til.